Sreda, MAJ 27, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

HORMONALNI POREMEĆAJ I LIPOMI

Nova iskustva korisnika

Hormonalni poremećaj i lipomi, dečak 12 god.

U mojoj široj porodici, dečaku od 12 god. su grudi porasle veličine jabuke i nije postojala nikakva naznaka pubertetskih promena za njegovu dob. Maja 2008 javila se njegova majka sa pitanjem da li mu mogu pomoći. Dete su pratili lekari u Dečjoj bolnici u Tiršovoj ulici. Rekla sam da dodju posle lekarskog pregleda. Dečaku je utvrdjen hormonalni poremećaj, a u oblasti dojki bili su lipomi. Pitala sam, da li su spremni da promene ishranu, na šta je dečak odgovorio pitanjem: Tetka, da li će to meni da pomogne? Odgovorila sam da hoće. Postavio je još jedno pitanje: A da li ću da idem na operaciju? Odgovorila sam da neće, ali da mora da jede ono šta mu kažem. Odgovorio je u duhu kosovačkog dijalekta: Ću jedem!

Preporuka u ishrani je bila pravilno kombinovanje hrane po dr Heju i potpuna eliminacija kajmaka i ostalih mlečnih proizvoda, što je dečak u izobilju koristio. Redovno je koristio Kalcijum za decu, Biocink, Spirulinu i Vejkan, prema preporuci ruskih lekara datoj u knjizi Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši, za njegov uzrast. Preporučila sam i bavljenje sportom. Već nakon tri meseca lipomi su se smanjili da je dečak neometano mogao da nosi majicu. Znaci stabilizacije hormonalng poremećaja su došli aprila 2009 god. pojavom brčića i malja na nogama, mutirajućim glasom što je potvrdjeno od strane lekara. Od zvaničnih lekova nije dobijao ništa zbog puberteta, da vide kako će organizam da reaguje, samo je bila predložena operacija lipoma. Majka dečaka je, po mom savetu, obavestila lekare da koristi Tiens proizvode, dobila je saglasnost da ih koristi, ali nisu bili zainteresovani da vide o čemu se radi. Proizvode je koristio 14 meseci. U ovom slučaju bila sam donator svih proizvoda za dečaka. Kako nisu živeli u Beogradu i tražila sam da mi dečak piše kako se oseća. U jedinom pismu koje sam dobila napisao je ...“plače mi se koliko mi se jede kajmak, ali ga ne jedem“. Ovo je izuzetno važna informacija za svakoga. Dečak je doneo izuzetno važnu odluku i održao je izazove starih navika. To je snažno potkrepilo njegov oporavak i dalo mu osnova za zdraviji život! Dečak je kao mali imao bronhijalnu astmu, dok su veće alergijske reakcije bile u proleće. Proleće 2009 proteklo je bez sličnih manifestacija.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

001_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2773
mod_vvisit_counterJuče4119
mod_vvisit_counterTekuća nedelja10134
mod_vvisit_counterProšla nedelja22413
mod_vvisit_counterTekući mesec81874
mod_vvisit_counterProšli mesec83890
mod_vvisit_counterUkupno1792965

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • "Strpljivo izdrži mali gubitak i bićeš pošteđen velikoga."
 • „Put od hiljadu milja počinje PRVIM korakom.
 • "Čovek je sretan onoliko koliko je sposoban usrećiti druge."
 • "Čujem i zaboravljam, vidim i pamtim. Radim i razumem."
 • "Čovek koji može pobediti druge - jak je; čovek koji pobedi sebe - svemoćan je."