Sreda, MAJ 27, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

GRČ U ŽELUCU, PARKINSONOVA BOLEST, GRČEVI U NOGAMA

Nova iskustva korisnika

Grč u želucu

U početku javljanja grča u želucu nisam obratila pažnju. Kada je počelo učestalo javljanje, bilo je i sve bolnije i duže je trajalo i bilo je tesno povezano sa nekim psihološkim stanjima. Znala sam da su grčevi posledica nedostatka kalcijuma. Bliža namena Kalcijuma za žvakanje bila jeda obezbedi probavnom traktu pravilno funkcionisanje. Ne mogu precizno da navedem kada sam se oslobodila ovog, veoma neprijatnog bola, jer sam nastavila i dalje da koristim po dve tablete Kalcijuma za žvakanje dnevno.

 

Parkinsonova bolest

Posle nastupa na TV BN kada je predstavljena Bowen tehnika, stigao je izričit zahtev da dodjem kod bake od oko 80 god. Nisu prihvatili moju preporuku da dodje lekar ili fizioterapeut, tako da sam prihvatila da pomognem. Baka nije ustajala iz kreveta oko 2 meseca, imala je bolove u kičmi. Pored Bowen tretmana preporučila sam da poboljšaju ishranu organizma sa Tiens dodacima ishrani, što je prihvaćeno. Bol u kičmi, prisutan godinama prestao je nakon desetak dana. Ustala je iz kreveta nakon mesec dana, boljeg raspoloženja. Imala je šest Bowen tretmana, proizvode je koristila više meseci: Kalcijum, Biocink, Kordiceps, Vejkan, Ikan, Holikan, Ulje žutog noćurka, Iner Welnes.

 

Grčevi u nogama

Imam 64 god. Retko imam sasvim male grčeve, dužine 1 – 2 cm. Kao blagi titraji. Medjutim, u toku zime, 2010 god. imala sam u grč u tri prsta leve noge, za, otprilike jedne minute bol se proširila do skočnog zgloba, a zatim do kolena. Osetila sam užasnu bol. Supruga sam zamolila da mi odmah da celu kesisicu kalcijuma od ribljih kostiju, rastvorenu u vodi. Istog momenta kada sam uzela gutrljaj kalcijuma, još dok nisam progutala, grč je prestao. Bila sam zapanjena brzinom delovanja i tog trenutka, značaj kalcijuma u jonskoj vezi, postao mi je jasan. Usvojivost je velika i odvija se istog momenta kada udje u naša usta. Još jednom se grč pojavio maja 2011 god. u mnogo blažoj formi u prstima noge, ponovila sam postupak i dobila isti rezultat: grč je odmah nestao.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

008_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2458
mod_vvisit_counterJuče4119
mod_vvisit_counterTekuća nedelja9819
mod_vvisit_counterProšla nedelja22413
mod_vvisit_counterTekući mesec81559
mod_vvisit_counterProšli mesec83890
mod_vvisit_counterUkupno1792650

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • "Novac će i slepcu otvoriti oči"
 • "Novac ponekad uklanja neprilike, ali ih i stvara."
 • "Put od hiljadu milja počinje prvim korakom."
 • "Put u pakao popločan je dobrim namerama."
 • "Strpljenja. Vremenom od trave postane mleko."