Sreda, OKTOBAR 16, 2019
   
Text Size

TESTIMONIALS

ŠTITNA ŽLEZDA, TRIGLICERIDI, BELANČEVINE U MOKRAĆI

Nova iskustva korisnika

Trigliceridi

To je sledeći problem kojeg više nemam. Proizvode koristim prema preporuci iz knjige Ishrana u filozofiji zdravlja Tjanši: Čaj za mršavljenje, Antilipidni čaj, Hitozan, Kodiceps, Holikan, Iner Vellness i Biljnu esenciju za mršavljenje u prahu. Uradila sam kontolu posle tri meseca: moj dugogodišnji problem je nestao, kontole radim povremeno – sve je u redu.

 

Štitna žlezda

Ćerka od mojih prijatelja, 36 godina, primetila je s vremena na vreme promene na prednjem delu vrata.  Obratila se lekaru i dobila odgovor da je u pitanju štitna žlezda, da nije ništa alarmantno, da je potrebno samo da se prati. Kako nije bila zadovoljna odgovorom, uzela je proizvode za čišćenje organizma: Antilipidni čaj, Dvojnu celulozu, Kalcijum u prahu, Cink, Tablete za mršavljenje ( su namenjene za regulaciju rada štitne žlezde) u prvoj turi. Zatim, Biljnu esenciju za mršavljenje u prahu, Holikan, Ulje jegulje i Hitozan. Nakon tri meseca otišla je na kontrolu, čvorića nije bilo i rečeno je da nema šta da brine. Pokušala je da kaže šta je koristila, medjutim nisu hteli da čuju, rekavši da nastavi „to“ da pije što je ona i uradila. Povremeno koristi proizvode i veoma je zadovoljna.

 

Dečak od osam godina – belančevine u mokraći

Baka dečaka iz Zemuna naša saradnica, rešila je da svom unuku da proizvode iz programa za decu, jer je imao problem sa belančevinama. Povremeno je oticao, bio je neraspoložen i nije hteo da se igra sa decom. Bio je dobro dok je pio lekove, ali kada bi prestao, problem se vraćao. Baka je uzela Kalcijum za decu, Cink i Spirulinu. U drugoj turi je koristio Kalcijum za žvakanje i Ulje žutog noćurka. Odmah se videla promena na bolje, bio je vedar i čio. Oporavak je bio vidan. Nastavio je da koristi Kalcijum za žvakanje, povremeno Kalcijum za decu i Cink. Problem se više nije javio, prošlo je četiri godine od tada.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

001_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas1717
mod_vvisit_counterJuče2716
mod_vvisit_counterTekuća nedelja7256
mod_vvisit_counterProšla nedelja17483
mod_vvisit_counterTekući mesec42875
mod_vvisit_counterProšli mesec83083
mod_vvisit_counterUkupno1223460

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • "Ne budite lenji jer je lenjost najveći neprijatelj kreposti."
 • "Ne obara se svako drvo prvim udarcem."
 • "Ne zavodi čoveka samo lepota tela, isto tako može ga zavesti i lepota duha."
 • "Nekoliko čaša vina sklope stotinu poslova."
 • "Najbolje vreme za sadnju drveća je bilo pre 20 godina. Drugo najbolje vreme je sada."