Sreda, MAJ 27, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

INFEKCIJA NOGU, NEKONTROLISANO MOKRENJE, HERPES, DIJABETES

Nova iskustva korisnika

Ozonator sa aktivnim kiseonikom – infekcija nogu

Na malom prstu od noge pojavio je prištić koji me je jako boleo. Pokušala sam sama da ga uklonim, ali sam napravila još gore: trpela sam jak i oštar bol. Setila sam se šta se govori na prezentacijama kada je Ozonator u pitanju: da rešava bakterijsku infekciju nogu. Držala sam noge u toploj ozoniranoj vodi oko 20 min. Osušila ih i na plik stavila prah iz jedne kapsule Hitozana pomešano sa malo jonizirajuće vode. Bol je prestao, ujutru sam skinula kožicu sa plika, ponovila postupak i sve se završilo sa 2 obloge. Sa Ozonatorom možete da prečistite sve životne namirnice koje koristimo u ishrani: meso, voće, povrće, sve žitarice, vazduh, vodu, neprijatne mirise...ako volite „miris ozona posle kiše“ sa Ozonatorom možete  da imate i tu prijatnu atmosferu u svom domu.

 

Nekontrolisano mokrenje

Moja koleginica, stara 72 god. požalila mi se da ima problem sa nekontrolisanim mokrenjem. Prehlada, kašalj, glasan smeh...prinudjena je bila da nosi pelene. Kako je već imala bakterije u mokraći, odlučila se za Maku, Ulje belog luka i BV tablete za mršavljenje. Bilo je potrebno malo više vremena, ali, kako je bila veoma uporna uspela je da vrati funkciju mokraćne bešike.

 

Herpes

Mom rodjaku, 46 godina, na prednjem delu stomaka često se leti javljao herpes,zbog čega je trpeo jake bolove. Kako sam sa tim bila upoznata, pitala sam da li bi pokušao da reši svoj problem. Odmah je rekao da hoće da uzme sve što mu predložim, ali da ne veruje da mu može bilo šta pomoći. Preporučila sam mu Hitozan, Cink i Kalcijum za žvakanje. Prošlo je malo duže vremena, ali rezultati nisu izostali. Izuzetno je zadovoljan, jer nema više taj problem.

 

Dijabetes

Rođaka moje dobre prijateljice, stara 60 godina, imala je problem sa dijabetesom, povećanom težinom, imala je i bolove u nogama, zbog zdravstvenih problema je bila jako neraspoložena, često je govorila da se boji starosti... Knjiga Ishranom do zdravlja u filozofiji Tjanši, bila joj je vodič za sve njene zdravstvene probleme, bila joj je dragoceni putokaz da je usmeri na pravilno korišćenje proizvoda. Počela je sa neophodnim čišćenjem organizma: Dvojna celuloza, Čaj za mršavljenje, Tablete i Esencija za mršavljenje. Nastavila je Kalcijum u prahu, San gao, Kordiceps, zatim: Kalcijum za dijabetičare, Ikan i Kanli, Ulje belog luka, Ulje Žutog noćurka i Vejkan. Koristila je sve proizvode po ličnom odabiru. Redovno je sama kontrolisala šećer, koji se postepeno regulisao, oslabila je desetak kilograma bez napora i sita. Danas je zadovoljna, raspoložena i redovno koristi proizvode Tiensa.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

004_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2651
mod_vvisit_counterJuče4119
mod_vvisit_counterTekuća nedelja10012
mod_vvisit_counterProšla nedelja22413
mod_vvisit_counterTekući mesec81752
mod_vvisit_counterProšli mesec83890
mod_vvisit_counterUkupno1792843

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • "Novac će i slepcu otvoriti oči"
 • "Novac ponekad uklanja neprilike, ali ih i stvara."
 • "Put od hiljadu milja počinje prvim korakom."
 • "Put u pakao popločan je dobrim namerama."
 • "Strpljenja. Vremenom od trave postane mleko."