Sreda, MAJ 27, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

DIJABETES, PARKINSONIZAM, KATARAKTA, PARADENTOPATIJA, RAHITIS, EŠERIHIJA

Nova iskustva korisnika

Mima Gazdić, 064/153-1060

Tijanši je moje veliko zadovoljstvo i moja sigurnost u svakom pogledu. U Tijanšiu sam stekla mnoštvo prijatelja i poznanika i veliki broj saradnika, što je takodje od velike važnosti. Neću ih nabrajati jer je spisak mojih dragih prijatelja, poznanika i saradnika ogroman. Ipak, gospodja Milka Orlić sa svojom porodicom i gospodja Nada Simović moraju biti pomenute uz moju veliku zahvalnost za svu pomoć koju su mi pružile da što pravilnije koristim Tijanši proizvode.

 

Tijanšijev najveći dar je zdravlje, a zatim i finansijska pomoć da ove proizvode koristimo i duže i lakše. Izneću samo deo mojih iskustava:

 1. Moj dijabetes je pod kontolom i stabilizovan.
 2. Parkinsonizam – takodje. Ruka mi zadrhti veoma retko i to u trenucima koje ne mogu da definišem (psihičkog karaktera).
 3. Imala sam kataraktu na oba oka. Desno oko sam operisala, a levo nisam i neću. Tu je svoje odradio Vejkan (pored ostalih preparata) – Kalcijum za šećer, Cink, Kalcijum za mozak, Antilipidni čaj, Biljna esncija (tablete) itd. Sve je to uticalo na moj šećer, moje oči, a i smršala sam 11 kgr. i veoma ublažila vrtoglavicu.
 4. Preneću vam i iskustva u mojoj porodici.

 

Varirajući pritisak

Suprug – Zoran –imao je jako visok pritisak koji je stalno varirao. Za godinu dana korišćenja Kapsule belog luka, Cinka i Holikana, pritisak je doveden u normalu i što je najbitnije, stabilan je.

 

Paradentopatija

Sin – Miloš – imao je paradentopatiju. sa povlačenjem desni i slabim krvarenjem.

Sve je to sredjeno i zubi su apsolutno  u najboljem stanju, samo uz intenzivno korišćenje Kalcijuma za žvakanje i Zubne paste iz Tijanšija.

 

Rahitis

Mojoj unuci Iskri, pre prvog rodjendana, utvrdjen je rahitis i predloženo od strane lekara da prve njene cipele budu ortopedske. Predložila sam ćerki i zetu da dete koristi Kalcijum za decu, što je ćerka odbila. Uz saglasnost zeta, Iskra je počela da koristi Kalcijum za decu, bez znanja ćerke. Na prvoj sledecoj kontroli stanje je bilo vidno popravljeno. Upoznala sam lekara da joj dajemo Kalcijum za decu krišom od majke. Lekar je dao savet da na sledeću kontrolu dete dodje sa majkom, što je i uradjeno. Lekar je dao mojoj ćerki sledeći savet: da, ukoliko želi drugo dete, odmah počne sa korišćenjem kalcijuma, što je i uradjeno. Rođeno je drugo dete koje nije imalo problema sa rahitisom. Hvala Tiensu.

 

Ešerihija koli

Moja unuka Iskra – ešerihiju koli je „zaradila“ na moru. Primenili smo sve savete lekara koji se daju kada su deca u pitanju. Nismo dobili rezultate. Na veliko iznenadjenje i čudjenje lekara – pedijatra ešerihija koli je nestala posle upotrebe Kalcijuma za decu i redovnim zapiranjem rastvorom Hitozana u vodi pročišćenoj aparatom sa aktivnim kiseonikom.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

007_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2746
mod_vvisit_counterJuče4119
mod_vvisit_counterTekuća nedelja10107
mod_vvisit_counterProšla nedelja22413
mod_vvisit_counterTekući mesec81847
mod_vvisit_counterProšli mesec83890
mod_vvisit_counterUkupno1792938

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • Žaba u bunaru ne zna za veličinu neba.
 • Dugačko putovanje uvek započinje prvim kratkim korakom.
 • Čak i da nam zatreba samo jednom u životu, mač treba uvek nositi.
 • Lepi cvetovi ne daju uvek dobro voće.
 • Tugu treba ostaviti kod kuće, kao pocepanu haljinu.
 • Niko se nikada nije sapleo ležeći u krevetu.
 • Jedna ljubazna reč može da te greje tokom tri meseca zime.
 • Budalama i ludacima se uvek skloni sa puta.