Sreda, MAJ 27, 2020
   
Text Size

TESTIMONIALS

POST OPERATIVNI KANCER ŽELUCA

Nova iskustva korisnika

Revitalizacija organizma posle operacije kancera želuca

Javiti se Mariji Rajković na telefon 063 80 72 058

ISKUSTVO KORISNIKA SA PROIZVODIMA TIENSA

Zdravo svima. Moje ime je Vladan Vujošević. Imam 62 godine. Živim i radim u Kanadi. Dok sam pre dve godine boravio u Beogradu, na godišnjem odmoru, dijagnosticiran mi je rak želudca u početnoj fazi. Predložena mi je operacija i rečeno da bi trebalo da se obavi u roku od mesec dana. Posle kratkog razmišljanja, odlučio sam da to uradim u Beogradu. Zahvat je bio radikalan. Izvadjen je veći deo želudca, dvanaestopalačno crevo i slezina. Kao što biva posle takvih operacija, nastupila je anemija, pad hemoglobina, nedostatak gvoždja i manjak vitamina B12. Izgubio sam na težini. Sa skoro 100 kg pao sam na 77 kg. Zbog smanjenog želudca, bio sam primoran da uzimam manje količine hrane u česćim vremenskim razmacima. Hrana koju sam uzimao nije mogla efikasno da popravi lošu krvnu sliku, jer u njoj nije bila dovoljna koncentracija onih sastojaka, koji su mi nedostajali.

Sasvim slučajno, preko prijatelja, čuo sam za Tiens i njihove proizvode. Otišao sam na jedno predavanje i saznao da Tiens preparati rade na principu podizanja imuniteta i omgućavaju organizmu da se sam izbori sa bolešću. Takodje sam sreo puno ljudi raznih zanimanja, uključujući doktore, nutricioniste i druge zdravstvene radnike. Razgovor sa njima me je učvrstio u uverenju da bi uzimanje ovih preparata moglo da mi pomogne. No i pored toga, dobro sam proučio proizvode pre no što sam počeo da ih koristim.

 

Čuo sam da postoji aparat DiaCor*, koji bukvalno skenira ceo organizam i sve organe, izbacuje trenutno zdravstveno stanje čoveka i predlaže listu preparata koji bi trebalo da se uzimaju da bi se to stanje popravilo. Odmah sam obavio pregled. U mom slučaju  inicijalni testovi su pokazali da je organizam prilično oslabio kao posledica operacije i pretrpljenog šoka.

Tiens preparate je potrebno uzimati više od mesec dana da bi se videle neke promene. Medjutim ja sam se ponovo testirao, posle nedelju dana i već tada se mogla primetiti blaga promena na bolje.

Moje stanje, posle tako radikalne operacije, je bilo vrlo ozbiljno. Obzirom da je izvadjeno dvanaestopalačno crevo i veci deo želudca poremećene su funkcije nekih organa i njihovo lučenje:

Pankreas je lučio višak insulina, pa mi se dogadjalo da mi naglo padne šećer.

Poremećeno je lučenje žuči, koje se u normalnom stanju obavlja kroz dvanaestopalačno crevo radi razgradjivanja masti, tako da sam u pocetku često imao gorak ukus u ustima.

Nedostatak slezine je poremetio funkcije kao što su uzimanje i prerada hranjivih materija, pročišćavanje krvi od štetnih agenasa (bakterija, virusa),  održavanje imuniteta, kontrola cirkulacije krvi kroz ćelije i kontrola koagulacije.

Pad Hemoglobina je ukazao na anemiju (malokrvnost), propraćenu smanjenim brojem eritrocita i količine gvoždja u krvi.


Sve ovo što sam naveo gore je bila posledica operacije. To stanje je trebalo što pre popraviti, pa sam osim “zdrave” hrane, poceo intenzivno da koristim Tiens preparate. SVE ONO STO MI JE NEDOSTAJALO, NAŠAO SAM U TIENS PREPARATIMA I TO U KONCENTRACIJAMA KOJE SU MOGLE DA NADOKNADE TAJ NEDOSTATAK I TO U VRLO KRATKOM ROKU, ZBOG ČEGA JE I APARAT MOGAO DA REGISTRUJE POBOLJŠANJE POSLE SAMO NEDELJU DANA!

Spirulina je bogata gvozdjem i vitaminima, a posebno vitaminom B12, mikro i makro elementima i esencijalnim masnim kiselinama. Uzeti jedan gram Tiens spiruline, jednako je kolicini od jednog kilograma pojedenog povrća!  

Holikan je odličan u inhibiciji i preventivi raka. U holikanu se nalazi rasveratrol: poznat kao najjači antioksidant: 20 x jači od vitamina C, 50 x jači od vitamina E, nekoliko puta jači od Beta karotena!

Kordiceps je najjači imunomodulator: jača imuni sistem organizma koji je oslabio usled obolenja od raka ili drugih bolesti, ali se prilagodjava svakom korisniku posebno: reaguje prema individualnim našim potrebama!!!!!!

Dvostruka celuloza za čišćenje tankog i debelog creva, oslobadja organizam od svih nečistoća, ali istovremeno pozitivno deluje na čitav organizam tako što u čistom organizmu naša bioenergija se brže kreće i mi se osećamo bolje!!!

Ovo je samo deo preparata koje sam koristio, koji su me doveli u stanje odlične fizičke i mentalne kondicije, jer kako kažu stari Latini, “U zdravom telu zdrav je i duh”.

Tokom dve godine uzimanja ovih preparata uspeo sam da podignem odbrambeni sistem svog organizma na zavidan nivo, tako da u tom periodu nisam dobio ni najmanji nazeb, sto je pre toga bila redovna pojava.

Osim sto oporavljaju organizam Tiens preparati deluju i preventivno, tako da se preporucčuju ne samo onima koji imaju zdravstvene probleme, vec i onima koji su “zdravi”. Uzimanje Tiensa u preventivne svrhe je preporučljivo upravo zbog okruženja u kome živimo i svih “otrova” koje unosimo kroz hranu, vodu i vazduh.

”Za dodatne informacija u vezi Tiens proizvoda, obratite se Tianshi sradniku  Mariji Rajkovic na telefon 063-807-2058. Njenim nesebičnim zalaganjem i pomoći kod optimalnog izbora Tianshi BAD (bioaktivnih dodataka)

postigao sam izvanredne rezultate u revitalizaciji organizma i očuvanju zdravlja u periodu od dve godine posle operacije.”

 

Vladan Vujošević, Toronto

*Priključivanje na DiaCor je potpuno bezbedno, jer organizam nije izložen nikakvim štetnim zračenjima.

 

Ukoliko Vam se dopada ovo što ste upravo pročitali, za sva dodatna pitanja i informacije  budite slobodni da nam se javite, rado  ćemo Vam dati tražene informacije.


Milka Orlić

Telefon: +381 63 276 198 (poziv, SMS, Viber)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


Miroslav Mitrović

Telefon: +381 64 322 77 51 (poziv, SMS, Viber, WhatsApp, Telegram)

E-mail: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

001_tiens_tianshi_srbija.gif

NOVA ISKUSTVA KORISNIKA

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Više o Proizvodima

Društvene mrežePREGLEDANO ČLANAKA

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter

Brojač poseta

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanas2368
mod_vvisit_counterJuče4119
mod_vvisit_counterTekuća nedelja9729
mod_vvisit_counterProšla nedelja22413
mod_vvisit_counterTekući mesec81469
mod_vvisit_counterProšli mesec83890
mod_vvisit_counterUkupno1792560

MUDROSTI DALEKOG ISTOKA

 • Bar sedam puta proveri pre nego što počneš da sumnjaš u nekoga.
 • Preterana iskrenost se često graniči sa glupošću.
 • Bogatstvo će biti uvek prisutno u kuću punoj smeha.
 • Čak i majmuni mogu da padnu sa drveta.
 • Hladan čaj i pirinač se mogu podneti; ono što se ne može podneti su hladan pogled i grube reči.
 • Ako žena nešto želi, popet će se na planinu da to i dobije.
 • Zemlja se uvek stvrdne posle kiše.
 • Najdublje reke teku tiho.